Zuideinderhof – Kamperveen
    De Noord – Zalk
    De Thijs – Wilsum
    Het Meer – IJsselmuiden
    Stationskwartier – Kampen
    Het Onderdijks – Kampen

Projecten

Dank u wel voor uw belangstelling. We hopen dat u hier voldoende informatie kunt vinden over de verschillende locaties in Kampen waar u zelf uw droomhuis op een eigen kavel kunt (laten) bouwen.

In Kampen zijn veel mogelijkheden voor het kopen van een bouwkavel.  Verschilllende locaties, in de stad of daarbuiten, in een van de kernen van Kampen. Ieder project heeft zijn eigen karakter, dorps, landelijk, groenstedelijk. Aan het water, aan het groen, bij het station, bij scholen, en dat alles ook nog in verschillende prijsklassen. Keuze genoeg zouden we denken.

Wij wensen u veel plezier bij het zoeken van de geschikte plek.
De gemeente Kampen heeft in het plan Zuideinderhof 3e fase in Kamperveen bouwkavels beschikbaar. Het gaat om kavels voor zowel vrijstaande als twee-onder-een-kapwoningen. De woningen liggen in een rustige omgeving en bieden veelal vrij uitzicht over de landerijen.

Ook is er ruimte voor een andere verkaveling, op de plek waar nu bijvoorbeeld twee blokjes tweekappers zijn ingetekend, kunnen ook drie vrijstaande woningen worden gebouwd.

Neem voor meer informatie contact op met mevrouw A. van Dam op nummer 038-339 28 12 of stuur een e-mail naar a.vandam@kampen.nl.
Ook in plan De Noord in Zalk heeft de gemeente bouwkavels voor vrijstaande woningen en twee-onder-een-kapwoningen. Een groot deel van de kavels is inmiddels verkocht en bebouwd. In het huidige plan De Noord is nog één kavel te koop voor een vrijstaande woning. De verwachting is dat in 2016 weer nieuwe bouwkavels op de markt komen in een volgend erf.

Neem voor meer informatie contact op met mevrouw A. van Dam op nummer 038-339 28 12 of stuur een e-mail naar a.vandam@kampen.nl.
Het plan De Thijs in Wilsum biedt de mogelijkheid voor de bouw van ruim vijftig eengezinswoningen in verschillende woningcategorieën. De nieuwe woningbouwlocatie ligt aan de oostzijde van de dorpskern Wilsum tussen de Thijsweg, de Dorpsweg, de Van Lierweg en de H. Evinkweg.

De gemeente Kampen geeft in het plan De Thijs in Wilsum bouwkavels uit. Dit gaat om kavels voor zowel vrijstaande als twee-onder-een-kapwoningen.

Momenteel zijn er nog kavels beschikbaar. Ook is er ruimte voor een andere verkaveling. Op de plek waar nu bijvoorbeeld twee blokjes tweekappers zijn ingetekend, kunnen misschien ook drie vrijstaande woningen worden gebouwd.

Neem voor meer informatie contact op met mevrouw A. van Dam op nummer 038-339 28 12 of stuur een e-mail naar a.vandam@kampen.nl.
Het karakter van IJsselmuiden is terug te vinden in Het Meer. Deze nieuwe wijk is echt het verlengstuk van het dorp. Hier geniet u dagelijks van de voordelen van nieuwbouw, terwijl u in een wijk woont die naadloos aansluit op het omliggende landschap en het dorp. Slingerende wegen, veel groen, mooie zichtlijnen en het open Meerveld als kloppend hart van de wijk. De omgeving nabij de Trekvaart wordt op een natuurlijke manier ingericht en zal de plek zijn waar iedereen geniet van de groene en waterrijke omgeving.

De wijk ligt centraal in het dorp met alle voorzieningen als winkels, scholen, sportcentra etc.dichtbij. Daarnaast sta je binnen tien minuten fietsen in het historische centrum van de stad Kampen. De herkenbare verbinding met het centrum van IJsselmuiden, het water en het mooie open landschap maken Het Meer tot een ideale plek om thuis te komen!


Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met mevrouw A. van Dam, 038 - 33 92 812 of a.vandam@kampen.nl


De nieuwste woonwijk van Kampen wordt ontwikkeld op een toplocatie! De wijk ligt erg centraal: dichtbij de stad, dichtbij het NS-station Kampen-Zuid, dichtbij de N50 en ook nog eens aan de rand van de prachtige natuurlijke omgeving van Kampen.

De gemeente heeft momenteel bouwkavels beschikbaar voor zowel de bouw van vrijstaande woningen als twee-onder-een-kapwoningen. 

Bovendien worden via de gemeente de bouwkavels van de projectontwikkelaar Rotij verkocht. Dit zijn de kavels aan de Zuster Jozefinestraat. 

Belangstelling? Lees bij 'Een kavel kopen?' de procedure. Het Onderdijks is een groene, duurzame en kindvriendelijke wijk in ontwikkeling. Het is een aantrekkelijke en ruim opgezette woonwijk met veel groen. De wijk ligt dicht bij de IJssel en de natuurlijke omgeving van Kampen maar ook dichtbij de gezellige historische binnenstad van Kampen waar altijd veel te doen is. Verder zijn vele voorzieningen als winkels, scholen, speeltuinen, fietsroutes en sportvelden binnen handbereik.
In Het Onderdijks kunt u kiezen uit verschillende locaties voor bouwkavels. Kavels aan een brede groenstrook, kavels aan het water, de tuin op het noorden of de tuin op het zuiden. Kortom: voor elk wat wils!

Aan de Binnenhoek geven wij 8 exclusieve kavels uit, aan het water. Ook aan het water liggen 16 kavels aan de Buitenhoek.. 

Let op: wonen aan het water betekent ook rekening houden met de Keur van het Waterschap.Wij hebben hier de regels voor u toegelicht.  

Voor alle kavels hebben wij hiernaast voor u voorbeelden opgenomen van de bouwstijlen per gebied (Groene Slinger, Buitenhoek, Binnenhoek).

Neem voor meer informatie contact op met mevrouw A. van Dam op nummer 038-339 28 12 (tussen 8.30 en 14.00 uur) of stuur een e-mail naar a.vandam@kampen.nl.